Asociația Rebeca Faith Hope Love sprijină Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia care este singura asociație din țară cu personal acreditat de Asociația Americană de Hipoterapie. În momentul de față asociația își desfășoară activitatea în Buftea doar în perioada Aprilie – Decembrie. În celelalte cinci luni ale anului, din cauza faptului ca nu exista un manej acoperit sunt nevoiți să întrerupă activitatea de recuperare a copiilor înscriși în program.
Aceasta situație îi determină să anuleze ședințele și în zilele de vara, în care plouă.
Manejul acoperit costa în jur de 20.000 – 25.000 de euro și le-ar permite sa aibă o activitate continuă, independent de condițiile meteorologice, astfel încât atât echipa de terapeuți cât și copiii să își desfășoare activitățile terapeutice fără întreruperi.

În acest centru vin foarte multi copii cu boli neurologice și nu numai.

Rebeca este unul dintre copiii Batten care participa la activitatea de recuperare la Buftea. Ines, 6 ani, o dulceață de fetita care are mari progrese în lupta ei cu autismul. Seby, 10 ani, vine de la Ploiești în fiecare săptămână pentru ședințele de hipoterapie, diagnosticul lui este de ataxie telangiectazie. Ei sunt doar câțiva dintre acei copii care fac hipoterapie sub îndrumarea terapeutului Anca Bilba!

Împreună speram să reușim sa construim mai mult pentru acești copii.

Seby

Ines

Rebeca

Date de contact pentru Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia:

Sediu: Palazu mic, Constanța
Adresă: Str. Poporului, nr 36, Constanţa
Nr. de inregistrare: 1163/212/2012
CIF: 29885580
Cont: RO 25 BTRL 01401205W54932XX
0745 334 040
tsh@psihohipoterapie.ro
facebook.com/asociatia.hipoterapia
Categorii: Sprijin

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână